Dona't d'alta targeta client cinemes Albèniz

Dades de la targeta client:

Avantatges de la targeta client

  • Descomptes en entrades
  • Acumulació de punts
  • Descomptes al comprar crispetes, xuxeries i begudes
  • Entrada gratuïta el per l’aniversari

La targeta Client dels Cinemes Albèniz Centre funciona com una targeta moneder per a consumir els productes dels Cinemes al millor preu. Per a ser titular d’una targeta client s’ha de ser major d’edat. La targeta és gratuïta i quan s’entrega s’ha de carregar amb 20,00€, que seran abonats a les finestretes al seu lliurament. En cas de perdua, deteriorament o robatori l’emisió d’una nova targeta comportarà un cost de 5,00€. Només es pot carregar amb dines a les nostres taquilles. La càrrega mínima és de 20,00€. Els titolars de la targeta Client dels Cinemes Albèniz Centre participaran en sortejos de regals i promocions. Presentant la tarjeta i el DNI us convidarem el dia del vostre aniversari, promoció vàlida durant 30 dies.

Política de privacitat de les Dades Personals

El titular d’aquesta Targeta Client dóna el seu consentiments a Cinemes Albèniz per incloure les seves dades de caràcter personal en un arxiu automatitzat que serà propietat de Cinemes Albèniz.

El titular d’aquesta Targeta Client pot exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició d’acord al previst a la llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, i altra normativa aplicable sol·licitant-ho a Cinemes Albèniz.