escuadron-suicida

Escuadrón Suicida

[youtube id=”TwaBdZT0vfk” width=”800″ height=”350″ autoplay=”yes” api_params=”” class=””][/youtube][title size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Estrena el dia 05 d’Agost als Cinemes Albèniz[/title][fusion_text]Del director David Ahir (Cors d’acer, Sense treva) arriba Esquadró suïcida, protagonitzada pel nominat a l’Oscar Will Smith (Ali, A la recerca de la felicitat), l’oscaritzat Jared Leto (Dallas Buyers Club), Margot Robbie (El llop de Wall Street, Focus), Joel Kinnaman (Una nit per sobreviure, Atracament perfecte) i la nominada a l’Oscar Viola Davis ( “Criades i senyores, el dubte).
Que bé senta ser dolent … Reuneix un equip amb els més perillosos i empresonats Súper Vilans, posa a la seva disposició l’arsenal més poderós del govern, i envia-se a una missió per derrotar un ens enigmàtic i invencible. La oficial d’intel·ligència dels EUA Amanda Waller ha creat un grup secret que reuneix individus diversos i menyspreables que no tenen res a perdre, i que serviran perfectament per a la missió. No obstant això, un cop s’adonen que no havien estat escollits per triomfar, sinó per la seva evident culpabilitat quan fracassin de forma inevitable, ¿decidirà l’Esquadró Suïcida morir en l’intent o serà un «sálvense qui pugui»?

Escrita i dirigida per Ahir basada en els personatges de DC Comics, la pel·lícula també està protagonitzada per Jai Courtney (La sèrie Divergent: Insurgent), Jay Hernandez (Lladres [Takers]), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Thor: El món fosc), Ike Barinholtz (Maleïts veïns), Scott Eastwood (Cors d’acer), Cara Delevingne (Ciutats de paper), Adam Beach (Cowboys & Aliens), i Karen Fukuhara que debuta en la seva primera pel·lícula. Charles Roven i Richard Suckle produeixen la pel·lícula amb Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson i Geoff Johns com a productors executius.

L’equip creatiu entre bastidors d’Ahir inclou al director de fotografia Roman Vasyanov (Cors d’acer, Sense treva), el dissenyador de producció Oliver Scholl (Al tall del matí), el muntador John Gilroy (Pacific Rim), la dissenyadora de vestuari Kate Hawley (la trilogia el Hobbit) i el supervisor d’efectes visuals i nominat a l’Óscar Jerome Chen (Stuart Little, Cors d’acer, les pel·lícules de The Amazing Spiderman). La música és de l’oscaritzat compositor Steven Price (Gravity).

Warner Bros Pictures presenta, una producció d’Atlas Entertainment, una pel·lícula de David Ahir, Esquadró suïcida. La pel·lícula serà distribuïda a tot el món per Warner Bros Pictures, una companyia de Warner Bros Entertainment. La pel·lícula s’estrenarà a tot món en 3D, i 2D, i en determinats cinemes IMAX 3D el 5 d’Agost del 2016.[/fusion_text]

Share this post