lo-que-de-verdad-importa_2

LO QUE DE VERDAD IMPORTA

lo-que-de-verdad-importa_2

La vida d’Alec (Oliver Jackson-Cohen) a Anglaterra s’està enfonsant. La seva botiga de reparacions elèctriques, “El Curandero”, està a punt de tancar. Ha de diners a la gent equivocada, se’n va a dormir amb una dona casada i beu com si no hi hagués un demà.

Inesperadament, un home anomenat Raymond (Jonathan Pryce) apareix, dient ser el seu oncle. Raymond arriba amb una misteriosa proposta que permetria a Alec fer “creu i ratlla”: ell pagarà tots els seus deutes i, a canvi, Alex es mudarà a Nova Escòcia durant un any.

healer-day-2-94

Alec arriba a Lunenburg, un petit poble on Raymond té una casa. Allà coneix a Cecilia (Llitera Luddington), la veterinària del poble, qui, per ajudar-vos a trobar feina, li proposa publicar un anunci al diari local oferint els seus serveis com a electricista. Per fer l’anunci més atractiu, Alec escriu “El Curandero: arranjament qualsevol cosa elèctrica feta malbé”, però alguna cosa surt malament en la impressió i l’anunci finalment dóna a entendre que Alec és una espècie de sanador miraculós.

En veure l’anunci, la gent del poble acudeix en manada a contractar els seus serveis, encara que Alec els rebutja explicant-los el error. Però llavors passa una cosa tan extraordinari com inexplicable: tots aquells que han anat a veure a Alec s’han curat de les seves dolències! El rumor s’estén: Alec, clarament, sana.

Com més s’esforça el noi a negar els seus poders curatius, més coses estranyes ocorren al seu voltant: els gossos senten una fascinació absoluta per la seva persona; el Pare Malloy (Jorge García), rector del poble, mor d’un atac al cor i ressuscita poc després; i un ancià sord li diu a la seva dona que deixi de cridar-li.

Alec, en estat de xoc, descobreix un secret familiar: té un do. El do de guarir. Alec ha ara triar: acceptar o rebutjar el seu do. L’arribada d’Abigail (Kaitlyn Bernard), una adolescent amb càncer terminal, tremendament madura i intel·ligent, li donarà a Alec una última oportunitat per reconsiderar el sentit de la seva vida.

 

Share this post

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest
Compartició en print
Compartició en email