lo-que-de-verdad-importa_2

LO QUE DE VERDAD IMPORTA

lo-que-de-verdad-importa_2

La vida d’Alec (Oliver Jackson-Cohen) a Anglaterra s’està enfonsant. La seva botiga de reparacions elèctriques, “El Curandero”, està a punt de tancar. Ha de diners a la gent equivocada, se’n va a dormir amb una dona casada i beu com si no hi hagués un demà.

Inesperadament, un home anomenat Raymond (Jonathan Pryce) apareix, dient ser el seu oncle. Raymond arriba amb una misteriosa proposta que permetria a Alec fer “creu i ratlla”: ell pagarà tots els seus deutes i, a canvi, Alex es mudarà a Nova Escòcia durant un any.

healer-day-2-94

Alec arriba a Lunenburg, un petit poble on Raymond té una casa. Allà coneix a Cecilia (Llitera Luddington), la veterinària del poble, qui, per ajudar-vos a trobar feina, li proposa publicar un anunci al diari local oferint els seus serveis com a electricista. Per fer l’anunci més atractiu, Alec escriu “El Curandero: arranjament qualsevol cosa elèctrica feta malbé”, però alguna cosa surt malament en la impressió i l’anunci finalment dóna a entendre que Alec és una espècie de sanador miraculós.

En veure l’anunci, la gent del poble acudeix en manada a contractar els seus serveis, encara que Alec els rebutja explicant-los el error. Però llavors passa una cosa tan extraordinari com inexplicable: tots aquells que han anat a veure a Alec s’han curat de les seves dolències! El rumor s’estén: Alec, clarament, sana.

Com més s’esforça el noi a negar els seus poders curatius, més coses estranyes ocorren al seu voltant: els gossos senten una fascinació absoluta per la seva persona; el Pare Malloy (Jorge García), rector del poble, mor d’un atac al cor i ressuscita poc després; i un ancià sord li diu a la seva dona que deixi de cridar-li.

Alec, en estat de xoc, descobreix un secret familiar: té un do. El do de guarir. Alec ha ara triar: acceptar o rebutjar el seu do. L’arribada d’Abigail (Kaitlyn Bernard), una adolescent amb càncer terminal, tremendament madura i intel·ligent, li donarà a Alec una última oportunitat per reconsiderar el sentit de la seva vida.

 

Share this post