transformers-el-ultimo-caballero

ATOMICA – TRANSFORMERS: EL ULTIMO CABALLERO – LA DECISION DEL REY

Les estrenes d’aquest divendres dia 4 d’agost!

TRANSFORMERS: EL ULTIMO CABALLERO

Fins quan es remunta la història dels Transformers i la seva vinculació amb la Terra? Per què sempre han estat aquí? Quina era la seva missió? I si un perill molt més gran ens ataqués? El món ha canviat per complet. La Terra és ara un lloc desolat, ple d’edificis destruïts i on els éssers humans lluiten per sobreviure al conflicte que la humanitat manté amb els robots alienígenes. Izabella (Isabela Moner) és una de les moltes persones la vida va canviar dràsticament amb l’arribada dels extraterrestres. La jove, que s’ha adaptat completament a la seva nova vida als carrers, s’unirà a Cade Yeager (Mark Wahlberg) per fer front al perillós desafiament que tenen per davant. Són dues espècies en guerra, una de carn i ossos, l’altra de metall. Davant dos mons que xoquen, només un d’ells podrà sobreviure.

ATOMICA

Lorraine Broughton (Charlize Theron) és una espia d’alt nivell del MI6 que es trasllada a Berlín després de la caiguda del mur per acabar amb una perillosa xarxa d’espionatge que acaba d’assassinar a un agent encobert que era el seu company i que, ara, amenaça amb revelar les identitats de la resta d’informadors de les agències d’intel·ligència del món occidental. Per evitar que això passi, Lorraine ha de formar equip amb el cap de la secció de la capital alemanya, David Percival (James McAvoy). Entre els dos hauran de deslligar tot el seu arsenal d’habilitats per acabar amb l’imminent perill que aguaita a tots els agents encoberts en plena Guerra Freda.

LA DECISION DEL REY

Després de l’arribada de l’exèrcit alemany a Oslo, el rei noruec Haakon VII rep un ultimàtum impensable per part dels alemanys: rendir-se o morir. Davant d’aquesta situació, el monarca ha de prendre una decisió que canviarà per sempre la història del seu país al llarg de tres dies extremadament dramàtics viscuts a Noruega a l’abril de 1940.

 

Share this post