doctor-strange-als-cinemes-albeniz

Doctor Strange als Cinemes Albèniz

doctor-strange-als-cinemes-albeniz

Doctor Estrany és una pel·lícula de superherois nord-americà 2016 amb el personatge de Marvel Comics del mateix nom, produïda per Marvel Studios i distribuïda per Walt Disney Studios Motion Pictures. És la pel·lícula catorze de l’Univers Cinematogràfic de Marvel (MCU). La pel·lícula està dirigida per Scott Derrickson, que va escriure el guió al costat de C. Robert Cargill d’una història pel duo i Jon Spaihts, i els estels Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Michael Stuhlbarg, Benjamin Bratt, Scott Adkins, Mads Mikkelsen, i Tilda Swinton

En Doctor Estrany, el cirurgià Stephen Strange aprèn les arts místiques de l’antiga Un després d’un accident de trànsit que acaba la carrera. Diverses encarnacions d’una pel·lícula Strange doctor han estat en desenvolupament des de mitjans de la dècada de 1980 fins que Paramount Pictures va adquirir els drets de la pel·lícula a l’abril de 2005, en nom de Marvel Studios. Thomas Dean Donnelly i Joshua Oppenheimer van ser portats a bord al juny de 2010 per escriure un guió. Al juny de 2014, Derrickson va ser contractat per dirigir la pel·lícula. Cumberbatch va ser triat per al paper del mateix nom al desembre de 2014, i al mateix temps, Spaihts es va confirmar que tornar a escriure el guió, mentre que Cargill es va unir el Doctor Estrany a treballar en el guió amb Derrickson. La pel·lícula va començar el rodatge al novembre de 2015, al Nepal abans de traslladar-se al Regne Unit, i va concloure a la ciutat de Nova York a l’abril de 2016. El rodatge també va tenir lloc a Hong Kong. Doctor Estrany va celebrar la seva estrena mundial a Hong Kong el 13 d’octubre de 2016, i està programat per ser llançat als Estats Units el 4 de novembre de 2016, en 3D i IMAX 3D.

La pel·lícula va ser rebuda amb crítiques generalment positives, amb els crítics elogiant efectes visuals de la pel·lícula úniques i inventives i efectes, i les actuacions dels actors, però la sensació que pateix dels mateixos defectes que moltes pel·lícules MCU, és a dir, una història genèrica i dolent infrautilitzat i interès de l’amor.

Share this post