peliculadestacada_2016-recovered

EL HOGAR DE MISS PEREGRINE PARA NIñOS PECULIARES

Jacob Portman (Asa Butterfield) és un noi de 16 anys que ha fet un gran descobriment. Després d’haver trobat una sèrie de misterioses pistes que s’estenen per diferents mons i temps, el jove emprèn un viatge cap a una illa remota per buscar l’orfenat on va créixer el seu avi Abraham (Terence Stamp). L’ancià va morir de manera estranya, però totes les seves aventures han quedat gravades en la memòria del seu nét.

En aquesta misteriosa illa, Jacob troba un lloc màgic conegut com La llar de Miss Peregrine per a nens peculiars. Allà, tot i que els vilatans afirmen que van morir fa molts anys, viuen nens i nenes amb habilitats fora de l’habitual. I és que aquest inusual orfenat, que també és l’entrada a un regne alternatiu, està habitat per nois amb poders estranys i un enigmàtic passat. Tots ells són protegits i cuidats per una guardiana màgica, Miss Peregrine (Eva Green). A mesura que Jacob coneix als extraordinaris residents de l’hospici i aprèn sobre els seus dons especials, també descobrirà la seva pròpia “peculiaritat”. Així, Jacob ajudarà a aquest grup de nens orfes de les horribles criatures que amenacen de destruir-los.

Basada en la novel·la homònima de Ransom Riggs, La llar de Miss Peregrine per a nens peculiars està dirigida per Tim Burton (Alícia a través del mirall, Frankenweenie, Charlie i la fàbrica de xocolata) i escrita per Jane Goldman (Kingsman: Servei secret, X -men: Primera generació). La pel·lícula està protagonitzada per Asa Butterfield (El joc d’Ender, la invenció d’Hugo), Ella Purnell (Malèfica, Kick-Ass 2. Amb un parell) i Eva Green (Penny Dreadful, Casino Royale). El repartiment el completen els actors Samuel L. Jackson (La llegenda de Tarzan, Els odiosos Vuit), Chris O’Dowd (Thor: El món fosc, Els Informàtics), Allison Janney (Criades i Senyores (The Help), L’ala oest de la Casa Blanca), Terence Stamp (Big Eyes, Smallville) i Kim Dickens (House of Cards, Treme).

Share this post