siete-magnificos

Los Siete Magníficos – Estrena divendres 23 de setembre

A Amèrica posterior a la Guerra Civil, en ple Salvatge Oest, un petit poble mexicà anomenat Rose Creek és assetjat constantment per l’atac continu de colles de bandits. Es tracta de gent honrada assassinada a sang freda, per això els seus habitants estan desesperats. Així, prendran la decisió contractar un grup format per set pistolers per defensar-se i buscar justícia.

L’encarregat de trobar els homes adequats per fer aquesta feina serà Sam Chisolm (Denzel Washington), un veí cansat del ferri control que exerceix en el seu llogaret el temible bandoler Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard). Els seus acabats de formar defensors seran una agrupació de caçadors de recompenses, jugadors i assassins a sou que protegiran a aquest poble delmat per Bogue. Mentre es preparen per al violent enfrontament que saben que està a punt de passar, els set mercenaris comprendran que en realitat estan lluitant per alguna cosa més que diners.

Versió moderna del western de John Sturges Els set magnífics (1960), dirigit per Antoine Fuqua (Objectiu: La Casa Blanca, Els amos de Brooklyn) i escrit per John Lee Hancock (Blancaneus i la llegenda del caçador) i Nic Pizzolato (True Detective ). Els seus protagonistes són Denzel Washington (El vol (Flight), Assalt al tren Pelham 123), Chris Pratt (Jurassic World, Guardians de la galàxia), Ethan Hawke (Regressió, Abans del vespre), Vincent D’Onofrio (Marvel s Daredevil, Pla d’escapament), Haley Bennett (The Equalizer. El protector, una parella de tres), Matt Bomer (Dos bons tipus, Magic Mike XXL) i Peter Sarsgaard (Black Mass. Estrictament criminal, Blue Jasmine).

Share this post